Un bărbat a intrat cu mașina în mulțime în parcarea unui mall din Brăila. Suspectul a înjunghiat o persoană

Incident deosebit de grav, duminică, în parcarea unui mall din Brăila. Un șofer a intrat cu mașina în mulțime, după ce a rănit 3 persoane pe centura orașului.
La mall-ul din Brăila, șapte persoane au fost rănite, între care doi copii. Toți sunt în afara oricărui pericol.

Tânărul are 20 de ani și – după ce a fost reţinut de oamenii de acolo – a strigat mai multe cuvinte de amenințare, în timp ce era imobilizat la pământ. ”Trebuie să curgă sânge în țara asta!” – a spus bărbatul, care era foarte agitat.
De asemenea, se pare că maşina cu care tânărul a lovit pietonii ar fi furată de la bărbatul pe care acesta l-a înjunghiat.

Polițiștii de la IPJ Brăila au transmis un comunicat în care precizează că totul a pornit de la o ceartă între doi bărbați:

”Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazașu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”.

Imediat după incident, câteva persoane aflate la fața locului au filmat cu telefoanele mobile locul care arăta ca după un atac terorist.
Atacatorul a fost condus la spital unde i s-au prelevat probe biologice de sânge și urină.

“Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta se află sub influenţa altor substanţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Laura Dan.

El are permis de conducere din februarie 2018. Tănărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar luni va fi prezentat la instanță cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *